Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران آغاز شد - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 2951
  • 22 بهمن 1403 - 10:12
  • 286 بازدید
  • ارسال توسط :
راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران آغاز شد

راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران آغاز شد

تهران- پارسوماش خبر- راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با حضور قشرهای مختلف مردم تهران از مسیرهای ۱۳ گانه به سمت میدان آزادی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار پارسوماش خبر ، مردم تهران از ساعت‌های اولیه صبح امروز (دوشنبه)، چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفته و با حضور در مسیرهای تعیین شده راهپیمایی ۲۲ بهمن ضمن تجدید پیمان با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و رهبر معظم انقلاب بر ادامه راه شهیدان تا پیروزی نهایی بر دشمنان اسلام تاکید و همچنین با مظلومان جهان به ویژه مردم غزه و داغدیدگان جنایت های آمریکا اظهار همدردی کردند.

سیل راهپیمایان از مسیرهای ۱۳ گانه ای که آغاز آن از مساجد است و به میدان آزادی ختم می شود، با شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «هیهات مناالذله» و «ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند» را طی کرده و کودکان و نوجوانان پا به پای بزرگترها با مشت های گره کرده، یاد و خاطره شهیدان را گرامی می دارند.

قرار است سه هزار هنرمند جوان عکاس در راهپیمایی امروز به ثبت لحظات شیرین «جشن حضور تا ظهور» بپردازند و بیش از دو هزار غرفه فرهنگی، هنری، خبری، امدادی و پذیرایی در مسیرهای راهپیمایی توسط تشکل‌های مردمی، سازمان‌ها و نهادها به مردم خدمت رسانی می کنند.

همچنین غرفه هایی ویژه محصولات تولیدی- صنعتی شرکت های ایرانی به عنوان دستاوردهای انقلاب، جلوه ای از خودکفایی و توانایی ایرانیان و بخشی از تجلی «جهش تولید با مشارکت مردم» را به نمایش می گذارد.

بیش از ۲۰۰ خبرنگار و تصویربردار رسانه های خارجی مقیم و بیش از هفت هزار نفر از عوامل رسانه ای داخلی حضور عزتمندانه مردم را مخابره می کنند. همچنین بیش از ۳۵۰ گروه خبری صدا و سیما و تمام شبکه های استانی کشور در مسیرهای راهپیمایی، مراسم ۲۲ بهمن را به صورت مستقیم پوشش خبری و تصویری می دهند.

«مسعود پزشکیان»، «محمدباقر قالیباف» و «غلامحسین محسنی اژه‌ای» سران قوای مجریه، مقننه و قضائیه دیروز در گفت‌وگویی از مردم ایران دعوت کردند در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، حضور پرشور و حماسه‌سازی داشته باشند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481