• شناسه : 3054
  • 25 بهمن 1403 - 22:10
  • 82 بازدید
  • ارسال توسط :
پزشکیان بوشهر را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان بوشهر را به مقصد تهران ترک کرد

بوشهر- پارسوماش خبر- رئیس‌جمهور در پایان سفر ۲ روزه به استان بوشهر، دقایقی پیش مرکز این استان را به مقصد تهران ترک کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی پارسوماش خبر ، «مسعود پزشکیان» و جمعی از اعضای هیات دولت که به منظور انجام سفری ۲ روزه به استان بوشهر سفر کرده بودند، دقایقی پیش شهرستان بوشهر را به مقصد تهران ترک کردند.

به گزارش پارسوماش خبر ، «مسعود پزشکیان» به منظور انجام سفری دو روزه، بعد از ظهر چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ با استقبال مسئولان استانی وارد شهرستان بوشهر شد و در نخستین برنامه سفر خود با اقشار مختلف مردم این استان دیدار کرد. دیدار با فعالان اقتصادی و کارآفرینان، همچنین دیدار و گفت‌وگو با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از دیگر برنامه‌های نخستین روز سفر رئیس‌جمهور به دیدار نخل و دریا بود.

پزشکیان امروز پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ از مجموعه صنایع کشتی‌سازی بوشهر و شرکت صنایع دریایی ایران (صدرا) بازدید کرد و پس از حضور در نشست با نخبگان و فرهیختگان استان، در نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم حاضر شد. بازدید از سایت نیروگاه اتمی و حضور در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان از دیگر برنامه‌های رئیس‌جمهور در چهارمین مقصد سفرهای استانی است..

گفتنی است، رئیس‌جمهور با همراهی جمعی از اعضای هیات دولت چهاردهم تاکنون به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی و خوزستان سفر کرده‌ است. پزشکیان در نخستین سفر استانی خود روز پنجشنبه اول آذر ماه به شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و سپس چهارشنبه ۵ دیماه در دومین سفر استانی به استان خراسان شمالی رفت. همچنین شهرستان‌های چابهار و زابل مقاصد مرحله دوم سفر استانی رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان بودند.

دکتر پزشکیان سوم بهمن ۱۴۰۳ نیز در سومین سفر استانی دولت چهاردهم به استان خوزستان سفر کرد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.