Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
اعلام آمادگی وزارت دفاع برای کمک به حل مشکل ناترازی انرژی - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 3126
  • 28 بهمن 1403 - 10:09
  • 281 بازدید
  • ارسال توسط :
اعلام آمادگی وزارت دفاع برای کمک به حل مشکل ناترازی انرژی

اعلام آمادگی وزارت دفاع برای کمک به حل مشکل ناترازی انرژی

تهران-پارسوماش خبر- مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع از آمادگی این سازمان برای کمک به حل مشکل ناترازی انرژی به ویژه در حوزه برق خبر داد و گفت: سه راه حل به دولت برای بخش ناترازی انرژی پیشنهاده کرده ایم.

افشین نادری شریف در گفتگو با خبرنگار پارسوماش خبر درباره کمک دستگاه ها به دولت برای حل مشکل ناترازی انرژی به ویژه درحوزه برق، گفت: بخشی از فناوری هایی که در صنایع دفاعی توسعه پیدا کرده، تولید و تامین انواع باتری ها و منابع تامین انرژی برای سامانه های دفاعی است. همچنین وزارت دفاع تنها تولید کننده باتری‌های لیتیومی در کشور است، سرریز این فناوری در حوزه اقتصادی کشور و تولید باتری های صنعتی مورد نیاز تمام صنایع مادر و صنایع سنگین کشور استفاده می شود.

وی افزود: بخشی از این توانمندی‌ها را هفته گذشته در قالب نمایشگاهی به هیات دولت معرفی کردیم و اعلام می کنیم که وزارت دفاع این آمادگی را دارد که در راستای کمک به بخش صنعتی و اقتصادی فناوری هایی را در اختیار بخش خصوصی و صنعتی کشور بگذارد که آنها هم بتوانند از آن بهره مند شوند.

اعلام آمادگی وزارت دفاع برای کمک به حل مشکل ناترازی انرژی

مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع درباره همکاری با دولت در زمینه رفع ناترازی انرژی گفت: در این راستا سه راه حل به دولت پیشنهاد کردیم که بتوانیم در بخش ناترازی انرژی کمک کنیم. راه حل اول ایجاد نیروگاه های مقیاس بزرگ با توان ۱۵ مگاوات، ۱۰۰ مگاوات تا ۲۰۰ مگاوات است. برای این موضوع یک شهر خورشیدی را در منطقه سیرجان طراحی کرده ایم و عملیات اجرایی آن در دست اقدام است که امیدواریم با امکاناتی که دولت با تضامین در اختیار ما می گذارد این کار را انجام دهیم.

نادری شریف افزود: راه حل دوم استفاده از فضاهای سازمان های دولتی مثل بیمارستان‌ها، پارکینگ‌ها و ساختمان‌های اداری است که بتوان آنها را با نیروگاه خورشیدی مجهز کرد که بخشی از انرژی مورد نیازشان را تامین کنند. راه حل سوم تامین نیروگاه های بسیار کوچک مقیاس در حد واحدهای خانگی با استفاده از کیف های انرژی است و پنل های خورشیدی که قابلیت شارژ دارند و بخشی از نیازهای برق مناطق دوردست و محروم را بتوانیم تامین کنیم.

وی درخصوص هزینه بالای تاسیس نیروگاه های خورشیدی ادامه داد: مشکل نیروگاه خورشیدی سرمایه گذاری اولیه آن است که اگر انجام شود و نیروگاه احداث شود خیلی هزینه نگهداری ندارد.

مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع درباره این که احداث نیروگاه های خورشیدی چه مقدار به حل مشکل ناترازی تولید برق کمک می کند گفت: برآورد ما برای سال آینده ۲۵ هزار مگاوات ناترازی انرژی در حوزه برق است و حتی اگر تا ۱۰ هزار مگاوات هم وارد مدار شده و استفاده شود باز هم کمبود برق داریم بنابراین با ساخت نیروگاه های خورشیدی به مقدار قابل توجهی می تواند در ناترازی ها کمک کند و موثر باشد.

نادری شریف تاکید کرد: البته راه حل ناترازی انرژی فقط با ایجاد احداث نیروگاه خورشیدی نیست ما باید ترکیبی از نیروگاه های خورشیدی، فسیلی و نیروگاه بادی داشته باشیم، حتما باید این ترکیب با هم فعال باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481