Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
پزشکیان: دولت مصمم به تحول زیرساختی در لرستان با رویکردی متوازن و عادلانه است - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 3975
  • 01 اردیبهشت 1404 - 22:11
  • 260 بازدید
  • ارسال توسط :
پزشکیان: دولت مصمم به تحول زیرساختی در لرستان با رویکردی متوازن و عادلانه است

پزشکیان: دولت مصمم به تحول زیرساختی در لرستان با رویکردی متوازن و عادلانه است

تهران-پارسوماش خبر-رئیس جمهور با اشاره به لزوم ترسیم چشم‌اندازی عدالت‌محور و پایدار برای توسعه استان لرستان بر رفع ریشه‌ای مشکلات و تقویت زیرساخت‌ها به عنوان محورهای اصلی برنامه دولت برای این استان تاکید کرد.

به گزارش پارسوماش خبر از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان، عصر امروز (دوشنبه) در نشستی با استاندار و اعضای مجمع نمایندگان استان لرستان، ضمن بررسی دقیق وضعیت موجود، ظرفیت‌ها، چالش‌ها و نیازهای اولویت‌دار استان، بر اهتمام دولت برای تحقق توسعه‌ای متوازن، پایدار و مبتنی بر عدالت در این استان تأکید کرد.

رئیس‌جمهور در این نشست با تصریح بر اینکه «توسعه بدون چشم‌انداز و هدف‌گذاری اصولی، منجر به اتلاف منابع خواهد شد»، اظهار داشت: دولت به دنبال توسعه ماندگار در استان لرستان است؛ توسعه‌ای که با رفع ریشه‌ای مشکلات و نه صرفاً پاسخ مقطعی به نیازها، زمینه پیشرفت واقعی را فراهم سازد.

وی با بیان اینکه در این مسیر از نظرات و دیدگاه‌های نمایندگان مردم استفاده خواهد شد، افزود: تمرکززدایی از منابع و اعتبارات، یکی از رویکردهای مهم دولت در زمینه توزیع عادلانه امکانات در سطح استان‌هاست.

رئیس جمهور حفاظت از منابع آبی لرستان را یکی از ضروریات جدی در این استان عنوان کرد و گفت: مصوبات مربوط به آبخیزداری در استان، از سوی دولت با پیگیری خواهد شد و تلاش خواهیم کرد تا با اجرای این مصوبات، از منابع طبیعی استان حفاظت شود.

پزشکیان در ادامه به اهمیت سرمایه‌گذاری هدفمند در استان اشاره کرد و اظهار داشت: پیش از جذب سرمایه و توسعه صنایع، باید ظرفیت‌ها، زمینه‌ها و زیرساخت‌های توسعه صنعتی در استان به‌دقت ارزیابی شود تا از تکرار تجربه بنگاه‌های زیان‌ده در استان‌ها جلوگیری شود.

رئیس جمهور با اشاره به اولویت‌های دولت در پاسخ به مطالبات استاندار و نمایندگان لرستان تصریح کرد: توسعه و تقویت شبکه جاده‌ای، تکمیل پروژه‌های ریلی و تأمین انرژی پایدار از طریق احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر و اتمام سدهای نیمه‌تمام، سه محور اصلی برنامه‌های دولت برای تحول در زیرساخت‌های لرستان خواهد بود.

پزشکیان همچنین تأکید کرد: رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان، آموزش و معیشت در استان‌های کم‌برخوردار و محروم از جمله لرستان، بر مبنای عدالت در دستور کار دولت قرار دارد.

رئیس جمهور توسعه عدالت آموزشی را یکی دیگر از اولویت‌های دولت برشمرد و اظهار داشت: استاندار محترم اهداف و برنامه های دولت در زمینه رفع کمبود تجهیزات و بهبود فضای آموزشی استان را با جدیت دنبال خواهد کرد تا زمینه رشد و تعالی فرزندان لرستان در شرایطی برابر با سایر نقاط کشور فراهم شود.

پزشکیان در بخش دیگری از این نشست و در پاسخ به برخی مطالبات استاندار و نمایندگان، در تماس‌های تلفنی با وزیر نفت و وزیر صنعت، معدن و تجارت، دستور بررسی فوری مسائل مطرح‌شده و برگزاری جلسه ویژه برای پیگیری آن‌ها را صادر کرد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481