Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
زاکانی: دشمن می‌خواهد مسئولان را به ناتوانی متهم کند - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 4564
  • 19 اردیبهشت 1404 - 22:09
  • 242 بازدید
  • ارسال توسط :
زاکانی: دشمن می‌خواهد مسئولان را به ناتوانی  متهم کند

زاکانی: دشمن می‌خواهد مسئولان را به ناتوانی متهم کند

قم – پارسوماش خبر – شهردار تهران گفت: امروز دشمن می‌خواهد مسئولان را به ناتوانی متهم کند، اما راه حل مشکلات، اعتماد به ظرفیت‌های داخلی و مردمی‌سازی اقتصاد و فرهنگ است.

به گزارش خبرنگار پارسوماش خبر ، آیین اختتامیه دومین جشنواره هنری، ادبی و خبری «روایت جهاد» استان قم با حضور مسئولان کشوری و استانی، عصر جمعه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در باغ موزه دفاع مقدس قم برگزار شد و در این مراسم، علیرضا زاکانی شهردار تهران و سردار موحد فرمانده سپاه استان قم به ایراد سخنرانی پرداختند.

زاکانی در سخنان خود گفت: دفاع مقدس با آن همه عظمتش در مقایسه با شرایط امروز کشور، جهاد اصغر بود. امروز ما در جهاد اکبر قرار داریم؛ جهادی با پیچیدگی‌های فراوان که اگر بصیرت نداشته باشیم، از مسیر منحرف خواهیم شد.

شهردار تهران افزود: پیروزی حق و انقلاب اسلامی قطعی است و این وعده الهی است، اما مشروط به میدانداری جوانان و استقامت در مسیر الهی و به تعبیر رهبر معظم انقلاب این جوانان هستند که پرچم داران اصلی انقلاب هستند.

زاکانی قم را «مادر انقلاب اسلامی» خواند و گفت: حوزه‌های علمیه و قم، آغازگر قیامی بودند که مسیر جدیدی در تاریخ بشریت گشود و امروز نیز قم با وجود حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران، نقش محوری در هدایت جهان اسلام دارد.

وی به سه جبهه مقابل انقلاب اشاره کرد و گفت : جبهه اول، مستکبران جهانی به‌سرکردگی آمریکا که آشکارا با اسلام و انقلاب دشمنی می‌کنند و جبهه دوم ، منافقان داخلی که دین را از سیاست جدا می‌دانند و آب به آسیاب دشمن می‌ریزند و گروه و جبهه سوم کسانی که ظاهراً پایبند به مکتب امام هستند، اما در عمل مسیر دیگری می‌روند.

شهردار تهران افزود: تنها راه نجات، تمسک به مکتب امام خمینی(ره) و ولایت فقیه است؛ مکتبی که عدالت، مبارزه با استکبار و خدمت به محرومان را سرلوحه کار قرار می‌دهد.

شهردار تهران با تقدیر از گروه‌های جهادی گفت: ویژگی این گروه‌ها بصیرت، عمل به‌موقع و جهاد مداوم است، امروز دشمن می‌خواهد مسئولان را به ناتوانی متهم کند، اما راه حل مشکلات، اعتماد به ظرفیت‌های داخلی و مردمی‌سازی اقتصاد و فرهنگ است.

زاکانی در پایان با نقل خاطره‌ای از شهید مجید فلاح گفت: این شهید در روزهای پایانی جنگ با وجود قبول قطعنامه، گفت: من خوشحالم چون در محضر و پیشگاه امام با مردانگی عمل کردیم، این روحیه جهادی شهید و امثال این شهید است که دشمن را ناامید می‌کند.

زاکانی: دشمن می‌خواهد مسئولان را به ناتوانی  متهم کند

این برنامه با اجرای بخش‌های متنوع هنری همراه بود و در پایان از برگزیدگان جشنواره در حوزه‌های هنری، ادبی و رسانه‌ای تجلیل شد

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481