به گزارش خبرنگار اتصادی پارسوماش خبر ، «علاء الدین رفیع زاده» روز دوشنبه (۲۹ اردیبهشت) با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی، از بخشهای مختلف این سازمان رسانهای که ۹ دهه قدمت دارد، بازدید کرد و در جریان روند تولید و مخابره اخبار در اتاق خبر پارسوماش خبر قرار گرفت.
رفیع زاده در ملاقات با «حسین جابری انصاری» مدیرعامل پارسوماش خبر ، برنامه های دولت چهاردهم در حوزه سلامت اداری، ساماندهی کارکنان دولت و تحقق دولت الکترونیک را تشریح کرد.
وی سپس به همراه مدیرعامل پارسوماش خبر در جمع خبرنگاران این رسانه حضور یافت و از بخش های مختلف این سازمان خبری بازدید کرد و به پرسش های آنان در گروه های مختلف پاسخ داد.
گفت و شنود با خبرنگاران، حضور در استدیوی پارسوماش خبر از جمله برنامه های بازدید رفیعزاده از پارسوماش خبر بود.
مشروح مصاحبه پارسوماش خبر با معاون رئیس جمهوری در روزهای آینده منتشر خواهد شد.


