Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
کشف ۵ برابری ماینرهای غیرمجاز در سال جاری - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 5715
  • 11 شهریور 1404 - 16:57
  • 177 بازدید
  • ارسال توسط :
کشف ۵ برابری ماینرهای غیرمجاز در سال جاری

کشف ۵ برابری ماینرهای غیرمجاز در سال جاری

مجری طرح نظارت و ساماندهی بر استخراج رمزارز شرکت توانیر اعلام کرد: در پنج‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴، میزان کشف و جمع‌آوری دستگاه‌های استخراج غیرمجاز رمزارز پنج برابر مدت مشابه سال گذشته بوده است .

به گزارش به نقل از توانیر، هادی سفیدمو با اشاره به رشد قابل توجه کشفیات ماینرهای غیرمجاز گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز شناسایی و جمع‌آوری شده است؛ این در حالی است که در کل سال گذشته نزدیک به ۱۹ هزار دستگاه کشف شده بود.

وی افزود: کشف این مراکز با بهره‌گیری از داده‌های شبکه برق، گزارش‌های مردمی، همکاری نهادهای امنیتی و پلیس محقق شده و موجب افزایش پایداری شبکه و کاهش خاموشی‌ها شده است.

سفیدمو با بیان این که استخراج غیرمجاز رمزارز آسیب جدی به شبکه برق وارد می‌کند، تصریح کرد: برق مصرفی این مراکز با نرخ رمزارز هر سه ماه یک بار به روز شده، محاسبه و از متخلفان دریافت می‌شود. همچنین دستگاه‌ها توقیف و به دستگاه قضائی تحویل داده می‌شوند و پرونده قضائی برای متخلفان تشکیل خواهد شد و در صورت تکرار تخلف، انشعاب برق آن‌ها برچیده می‌شود.

مجری طرح نظارت و ساماندهی استخراج رمزارز شرکت توانیر تاکید کرد: بر اساس محاسبات، فعالیت یک دستگاه ماینر معادل مصرف برق ۱۰ واحد مسکونی است. بنابراین لازم است جرایم بازدارنده‌تری برای متخلفان در نظر گرفته شود تا حق مردم در بهره‌مندی از برق پایدار تضییع نشود.

وی با اشاره به بیشترین کشفیات در استان‌های جنوبی کشور اظهار کرد: هرمزگان، بوشهر و خوزستان به دلیل پایداری شبکه و سهولت ورود دستگاه‌های قاچاق، بیشترین میزان مراکز غیرمجاز استخراج را داشته‌اند.
سفیدمو درباره مجوز فعالیت قانونی نیز گفت: استخراج رمزارز صرفاً در شهرک‌های صنعتی، نواحی صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی امکان‌پذیر است و این مراکز در دوره‌های اوج مصرف برق (۱۵ خرداد تا ۱۵ مهر) اجازه فعالیت ندارند.

وی در پایان با اشاره به نقش شهروندان خاطرنشان کرد: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ برای گزارش مراکز غیرمجاز فعال است که به ازای هر ماینر یک میلیون تومان تا سقف ۲۰۰ میلیون پاداش در نظر گرفته شده که تاکنون بیش از ۶ میلیارد تومان پاداش به گزارش‌دهندگان پرداخت شده است. مشارکت مردم در این زمینه علاوه بر جلوگیری از خسارت به شبکه برق، مانع بروز حوادثی همچون آتش‌سوزی ناشی از فعالیت غیرمجاز ماینرها خواهد شد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481