Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
تاکید وزیر صمت بر توسعه تجارت مرزی و ارتقای ایمنی معادن - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 6124
  • 27 شهریور 1404 - 8:56
  • 133 بازدید
  • ارسال توسط :
تاکید وزیر صمت بر توسعه تجارت مرزی و ارتقای ایمنی معادن

تاکید وزیر صمت بر توسعه تجارت مرزی و ارتقای ایمنی معادن

بیرجند- وزیر صنعت، معدن و تجارت بااشاره به ظرفیت‌های خراسان جنوبی در حوزه مرز و معدن گفت: تجارت مرزی نقش فوری در بهبود معیشت مردم دارد و معادن نیز باید با رعایت ایمنی به توسعه پایدار برسند.

به گزارش پارسوماش خبر ، سید محمد اتابک صبح پنج شنبه در جریان سفر به خراسان جنوبی و دیدار با نماینده ولی فقیه در استان گفت: این استان به دلیل هم‌مرزی با افغانستان شرایط ویژه‌ای دارد و افغانستان نیز به عنوان کشوری با مزیت‌های بزرگ تجاری و معدنی و معادن کشف‌نشده بسیار، می‌تواند بازار و پتانسیل بزرگی برای ایران باشد.

اتابک افزود: خراسان جنوبی به دلیل مرزهای مشترک فرصت مناسبی نسبت به سایر استان‌ها دارد، در حالی که برخی استان‌ها با مشکلات جدی مرزی مواجه هستند.

وی بیان داشت: ترجیح برادران افغانستان استفاده از پایانه‌ها و مرزهای این استان است که یک فرصت ارزشمند محسوب می‌شود و در این زمینه از تلاش‌های استاندار استان قدردانی می‌کنم.

وی با تاکید بر اثرگذاری تجارت در زندگی مردم اظهار داشت: سفره معیشت مردم از بخش تجارت بسیار سریع‌تر از حوزه‌های دیگر تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: اگرچه کشف و فرآوری معادن و ایجاد کارخانه‌ها ضرورت دارد و اشتغال پایدار به همراه خواهد داشت، اما این روند زمان‌بر است و در مقابل تجارت اثر فوری بر معیشت دارد و نباید از آن غافل شد.

وزیر صمت ادامه داد: سیاست دولت چهاردهم تقویت تجارت با همسایگان است و رئیس‌جمهور و هیئت وزیران بر این موضوع تاکید داشته‌اند.

وی بیان کرد: در سفر به افغانستان نیز دیدارهای مفصلی با چهار وزیر، نایب رئیس اقتصادی رئیس‌الوزرا و والی هرات انجام شد که توافقات ارزشمندی به همراه داشت و آثار آن در تجارت کشور آشکار خواهد شد.

اتابک در بخش دیگری از سخنانش به حادثه معدن طبس اشاره کرد و گفت: سال گذشته در همین ایام هنگام افتتاح یک مدرسه خبر حادثه معدن طبس را دریافت کردم و بلافاصله به منطقه رفتم.

وی عنوان کرد: نخستین اقدام، عملیات امداد و نجات بود که با همکاری همه دستگاه‌ها و حضور تیم‌های معدنی استان‌های همجوار انجام شد.

وی با بیان اینکه هدف وزارت صمت ارتقای ایمنی معادن است، تاکید کرد: باید تلاش کنیم معادن کشور ایمن باشند.

وی افزود: به دلیل عدم توازن اقتصادی و رعایت نشدن برخی ملاحظات ایمنی، ناچار شدیم بسیاری از معادن را تعطیل کنیم.

وی با بیان اینکه گزارش بازدیدهای معاونت معدنی نشان می‌دهد در برخی معادن ایمنی کافی وجود نداشت، گفت: با این حال موضوع زغال‌سنگ به طور جدی پیگیری می‌شود تا هم نیروگاه‌های وابسته به زغال تأمین شوند و هم ایمنی و توازن اقتصادی در معادن برقرار گردد و امیدواریم این اقدامات از تکرار حوادث مشابه جلوگیری کند.

وزیر صمت ضمن طلب مغفرت برای جانباختگان معدن طبس و قدردانی از دستگاه‌های استان خاطرنشان کرد: ارزش تلاش‌ها زمانی آشکار می‌شود که حادثه‌ای رخ دهد در آن زمان دادستان و استاندار نیز در صحنه حضور داشتند و سران قوا به ویژه رئیس‌جمهور روزانه وضعیت را پیگیری می‌کردند تا مشکلات خانواده‌های داغدار برطرف شود.

وی بیان داشت: هر اقدامی هم انجام شود جای عزیزان از دست رفته را پر نمی‌کند و امیدواریم خداوند روح آنان را شاد کند و دیگر شاهد چنین حوادث تلخی در کشور نباشیم و معادن ایران به سمت ایمنی و توسعه پایدار حرکت کنند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481