Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
بنگاه‌های کوچک و متوسط دروازه اشتغال‌زایی و رونق صنایع بزرگ کشور - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 6919
  • 16 مهر 1404 - 8:55
  • 128 بازدید
  • ارسال توسط :
بنگاه‌های کوچک و متوسط دروازه اشتغال‌زایی و رونق صنایع بزرگ کشور

بنگاه‌های کوچک و متوسط دروازه اشتغال‌زایی و رونق صنایع بزرگ کشور

رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران، SMEها (بنگاه های کوچک و متوسط )را موتور محرک اقتصاد دانست و بر استفاده از الگوهای موفق جهانی برای توسعه این بخش تأکید کرد.

به گزارش فابوالفضل روغنی گلپایگانی در برنامه «سکه صبح» رادیو اقتصاد با اشاره به ویژگی‌های بنگاه‌های کوچک و متوسط (SME) اظهار داشت: این بنگاه‌ها شامل تمام کسب‌وکارهای کوچک و متوسط در حوزه‌های صنعتی، فناوری، گردشگری و کشاورزی هستند که در بازار اقتصادی کشور فعالیت دارند.

رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران با اشاره به تجربیات جهانی در همکاری میان بنگاه‌های کوچک و شرکت‌های بزرگ گفت: شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا با بیش از ۴۸ شرکت برای تأمین قطعات و پشتیبانی همکاری دارد و بسیاری از کشورها با تکیه بر همکاری میان بنگاه‌های کوچک و متوسط مسیر رشد خود را ترسیم کرده‌اند.

وی افزود: بنگاه‌های متوسط نقش بسیار مؤثری در زنجیره تولید دارند و ۹۰ درصد از اشتغال رسمی کشور را برعهده گرفته‌اند. این بنگاه‌ها بخشی از شبکه زنجیره ارزش ملی محسوب می‌شوند و در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور نقش کلیدی ایفا می‌کنند.

روغنی گلپایگانی با تأکید بر لزوم استفاده از تجربیات موفق کشورهایی مانند چین، کره‌جنوبی، سنگاپور و مالزی گفت: این کشورها با محور قرار دادن شرکت‌های کوچک و متوسط توانسته‌اند موتور محرک اقتصاد خود را تقویت و به قدرت‌های اقتصادی جهانی تبدیل شوند.

وی افزود: ما نیز باید برای رشد صنعت، ایجاد اشتغال پایدار و تقویت امنیت اجتماعی از ظرفیت این بنگاه‌ها که در سراسر کشور پراکنده‌اند استفاده کنیم. بنگاه‌های بزرگ به واحدهای کوچک نیاز دارند و در مقابل، بنگاه‌های کوچک نیز برای بقا و توسعه به صنایع بزرگ متکی هستند.

رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران در پایان خاطرنشان کرد: بنگاه‌های کوچک و متوسط با دسترسی آسان به منابع تولید و نیروی انسانی می‌توانند با صنایع بزرگ هم‌افزایی ایجاد کرده و به شکوفایی اقتصاد ملی یاری رسانند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481