Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
بانک آینده در مرحله «گزیر» است نه انحلال - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 7709
  • 12 آبان 1404 - 8:56
  • 105 بازدید
  • ارسال توسط :
بانک آینده در مرحله «گزیر» است نه انحلال

بانک آینده در مرحله «گزیر» است نه انحلال

یک نماینده مجلس با اشاره به انتقال دارایی‌ها و شعب بانک آینده به بانک ملی گفت: این بانک در مرحله «گزیر» قرار دارد و پس از تعیین تکلیف سهامداران و سپرده گذاران مرحله انحلال آغاز می شود.

احد آزادی‌خواه؛ نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پارسوماش خبر با اشاره به انتقال شعب و دارایی‌های بانک آینده به بانک ملی اظهار کرد: آنچه امروز درباره بانک آینده اتفاق افتاده، قرار گرفتن در شرایط «گزیر» است، نه انحلال یا ادغام قطعی.

وی افزود: در مرحله گزیر، تمام کارکنان، سپرده‌گذاران و به‌طور کلی منافع مردم و عموم جامعه در این بانک از نظر حقوقی تعیین تکلیف می‌شود و پس از این مرحله و مشخص شدن وضعیت سپرده‌گذاران، کار انحلال بانک انجام خواهد شد.

آزادی‌خواه تصریح کرد: با وجود شرایط نامناسب بانک آینده از نظر تعهدات و بدهی‌ها، با تدبیر مناسبی که صورت گرفت، فرآیند گزیر و تعیین تکلیف این بانک در فضایی کاملاً آرام و بدون هیچ‌گونه تکانه اقتصادی یا ناآرامی اجتماعی در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: ما به یاد داریم در دولت یازدهم، تعدادی از بانک‌های خصوصی به دلیل مشکلات مالی منحل شدند که آن انحلال‌ها واکنش‌ها و تکانه‌های اقتصادی و اجتماعی به دنبال داشت، اما امروز فرآیند گزیر بانک آینده با تدبیر مناسب و در فضایی آرام پیش می‌رود.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس افزود: بانک ملی عهده‌دار انجام این فرآیند شده و تعهدات بانک آینده نیز از محل دارایی‌های آن پرداخت خواهد شد.

آزادی‌خواه در پایان تأکید کرد: با توجه به وضعیت و نوع فعالیت بانک آینده، اگر این بانک منحل نمی‌شد و فعالیتش ادامه پیدا می‌کرد، قطعاً آثار تورمی شدیدی برای جامعه به دنبال داشت.

به گفته وی، لازم است برای سایر بانک‌هایی که وضعیت مشابهی دارند نیز هرچه زودتر تدبیری اندیشیده شود تا از زیان بیشتر به جامعه و اقتصاد جلوگیری شود.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481