Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
سردار پاکپور: سطح آمادگی سپاه نسبت به جنگ ۱۲ روزه به‌مراتب بالاتر است - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 7728
  • 13 آبان 1404 - 0:54
  • 116 بازدید
  • ارسال توسط :
سردار پاکپور: سطح آمادگی سپاه نسبت به جنگ ۱۲ روزه به‌مراتب بالاتر است

سردار پاکپور: سطح آمادگی سپاه نسبت به جنگ ۱۲ روزه به‌مراتب بالاتر است

فرمانده کل سپاه در نشست مشترک با کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: امروز سطح آمادگی سپاه نسبت به دوران جنگ ۱۲ روزه به‌مراتب بالاتر است و این نهاد در اوج اقتدار و آمادگی قرار دارد.

به گزارش پارسوماش خبر ، ابراهیم رضایی از برگزاری نشست مشترک اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با سردار سرلشکر محمد پاکپور، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جمعی از معاونان و مسئولان عالی‌رتبه سپاه خبر داد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی قوه مقننه اظهار کرد: همچنین سردار خادمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه نیز در این نشست حضور داشت؛ ابتدا فرماندهان سپاه گزارشی جامع از اقدامات و فعالیت‌ها در ماه‌های اخیر ارائه کردند.

وی ادامه داد: همچنین سردار پاکپور، گزارشی از عملکرد سپاه از زمان آغاز مسئولیت خود، به‌ویژه در جریان جنگ ۱۲ روزه و سلسله عملیات‌های سپاه برای تنبیه رژیم متجاوز صهیونیستی و پاسخ قاطع به اقدامات این رژیم در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه نیروی هوافضا، ارائه داد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس دوازدهم افزود: فرمانده کل سپاه در این نشست با تحلیل شرایط کشور و منطقه، از آمادگی کامل و حداکثری نیروهای سپاه پاسداران برای مقابله با هرگونه تهدید و شرارت خبر داد و تأکید کرد که امروز سطح آمادگی سپاه نسبت به دوران جنگ ۱۲ روزه به‌مراتب بالاتر است و این نهاد در اوج اقتدار و آمادگی قرار دارد.

رضایی بیان کرد: در ادامه نشست نیز سردار خادمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه گزارشی درباره وضعیت امنیتی کشور و اقدامات انجام‌شده برای ارتقای ضریب امنیت ملی ارائه کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: اعضای کمیسیون نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های سپاه پاسداران، به‌ویژه در دوران جنگ ۱۲ روزه، بر حمایت کامل مجلس خصوصاً این کمیسیون از سپاه تأکید و اعلام آمادگی کردند که از تمام ظرفیت‌های مجلس برای حمایت و پشتیبانی از این مجموعه استفاده کنند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس دوازدهم گفت: رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز در این نشست، سپاه پاسداران را مظهر ایثار، ازخودگذشتگی و اقتدار ملت ایران توصیف کرد و گفت که سپاه امروز در اوج آمادگی برای مقابله با دشمنان ملت ایران قرار دارد و به هرگونه شرارتی پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: در پایان این نشست مشترک، اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اهدای لوح تقدیری از سوی رئیس کمیسیون به فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از زحمات، ایثارگری‌ها و مجاهدت‌های این مجموعه انقلابی، به‌ویژه در دوران اخیر و در جریان جنگ ۱۲ روزه تجلیل کردند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481