• شناسه : 3339
  • 05 اسفند 1403 - 22:09
  • 67 بازدید
  • ارسال توسط :
قالیباف: ایران پشتیبان هر تصمیم اجماع دولت، مجلس و مقاومت لبنان است

قالیباف: ایران پشتیبان هر تصمیم اجماع دولت، مجلس و مقاومت لبنان است

تهران – پارسوماش خبر – رئیس مجلس شورای اسلامی پس از دیدار با همتای لبنانی خود گفت: جمهوری اسلامی پشتیبان و همراه هر تصمیم اجماع دولت، مجلس و مقاومت لبنان برای امنیت پایدار در این کشور است.

به گزارش خبرنگار سیاسی پارسوماش خبر از پایگاه اطلاع رسانی مجلس شورای اسلامی، محمدباقر قالیباف عصر یکشنبه پنجم اسفند ۱۴۰۳ پس از دیدار با نبیه بری همتای لبنانی خود در جمع خبرنگاران افزود: امروز(یکشنبه) در رأس یک هیات عالی‌رتبه از ایران برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدی به لبنان سفر کردم.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این مراسم نشان از علاقهٔ مردم لبنان به حزب‌الله لبنان و شهید سیدحسن نصرالله و شهید صفی‌الدین بود. شهید نصرالله یک چهره غرورآفرین برای مردم لبنان و جهان اسلام است.

وی یادآور شد: صدها هزار نفری که در این مراسم در بیروت حضور داشتند و میلیون‌ها نفری که در این مراسم حضور مستقیم نداشتند، قلبشان با این مراسم بود و این نشان از اهمیت و جایگاه مقاومت در روح و جان مردم دارد.

قالیباف با اشاره به دیدارهای خود در این سفر با مقامات کشور لبنان افزود: امیدوارم این سفر که همزمان با شروع کار دولت جدید این کشور و برقراری امنیت لبنان است، در روابط دوجانبه بین دو کشور دوست و برادر لبنان و ایران مؤثر باشد.

وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با هر تصمیمی که با اجماع دولت، مجلس و مقاومت همراه باشد، که لازمه امنیت پایدار در لبنان است، همراه خواهد بود.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.