Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
الحاق ۱۹۶ هکتار زمین جدید به محدوده شهری شاهرود برای نهضت ملی مسکن - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 7141
  • 23 مهر 1404 - 8:55
  • 113 بازدید
  • ارسال توسط :
الحاق ۱۹۶ هکتار زمین جدید به محدوده شهری شاهرود برای نهضت ملی مسکن

الحاق ۱۹۶ هکتار زمین جدید به محدوده شهری شاهرود برای نهضت ملی مسکن

شاهرود- مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان از الحاق ۱۹۶ هکتار اراضی دیگر به محدوده شهری شاهرود، برای تخصیص به متقاضیان جدید نهضت ملی مسکن طرح جوانی جمعیت خبر داد.

امیر عمیدی در گفت‌وگو با پارسوماش خبر ، درباره گلایه‌های مردم در خصوص عدم تحویل زمین‌های نهضت ملی مسکن به ویژه طرح جوانی جمعیت در شهرستان‌های تابعه راه و شهرسازی شرق استان سمنان توضیح داد: با استقبال خوب مردم شاهرود و میامی از طرح نهضت ملی مسکن طرح جوانی جمعیت سه هزار و ۷۱ نفر در قالب این طرح نام نویسی کردند که از این تعداد دو هزار و ۷۰۴ نفر واجد شرایط اولیه بودند.

وی با بیان اینکه تائید نهایی متقاضیان دارای شرایط نهضت ملی مسکن طرح جوانی جمعیت یک هزار و ۵۲۳ متقاضی است که راه و شهرسازی برای این تعداد متقاضی مکلف به تأمین زمین است، افزود: ۶۹۴ مورد تاکنون واگذاری زمین در شهرستان‌های شاهرود و میامی داشته‌ایم.

مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان با بیان اینکه ۵۰ درصد متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن جوانی جمعیت زمین دریافت کرده‌اند، تاکید داشت: در شهرستان شاهرود که بیشترین متقاضی را نیز دارد طی دو مرحله شامل یک سایت ۱۳۸ هکتاری و یک ۹۵ هکتاری الحاق به مجموعه شهری صورت گرفته تا زمین مورد نیاز مردم در قالب این طرح تأمین شود.

عمیدی با بیان اینکه در فاز اول دستگاه‌های خدمت رسان برق و آب سایت را در خیابان کشی‌های اصلی تأمین کرده‌اند، بیان کرد: در این سایت ۱۲۸ هکتاری متقاضیانی که زمین به آنان تعلق گرفته می‌توانند درخواست پروانه ساخت از شهرداری کنند و با برگه واگذاری راه و شهرسازی این امر میسر خواهد بود.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های خدمت رسان لوله گذاری ها و مقوله برق را هم در این سایت ۱۲۸ هکتاری خواهند داشت، افزود: در فاز دوم که ۹۵ هکتاری است هم عملیات آماده سازی انجام شده و منتظر هستیم که آب و برق آن تأمین شود تا بتوانیم زمین مورد نیاز برای ۴۱۰ متقاضی این سایت را آماده سازی کنیم.

مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان همچنین بیان کرد: مابقی افرادی که در صف هستند نیز نباید نگران نباشند زیرا ۱۹۶ هکتار دیگر هم زمین به محدوده الحاق شده که طراحی آن هم مصوب شده است و بعد از ابلاغ تفکیک و تخصیص این زمین‌ها در مدت زمان کوتاهی انجام خواهد شد و نگرانی در این باره وجود ندارد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481