Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
عراقچی: گفت‌وگو امری بدیهی و مهم برای جلوگیری از اشتباه‌ محاسباتی است - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 8415
  • 07 آذر 1404 - 0:53
  • 90 بازدید
  • ارسال توسط :
عراقچی: گفت‌وگو امری بدیهی و مهم برای جلوگیری از اشتباه‌ محاسباتی است

عراقچی: گفت‌وگو امری بدیهی و مهم برای جلوگیری از اشتباه‌ محاسباتی است

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه منطقه تحمل تنش‌های بیشتر را ندارد، گفت: اختلاف نظرات‌ ایران و فرانسه زیاد است اما گفت‌وگو یک امر لازم و بدیهی در روابط بین‌الملل به شمار می‌آید.

به گزارش پارسوماش خبر ، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در جریان سفر به فرانسه در گفت‌وگو با صدا و سیما به تشریح برنامه‌ها و اهداف این سفر پرداخت و گفت: سفر من به پاریس در ادامه مشورت‌ها و رایزنی‌هایی است که از قبل با این کشور در حوزه‌های مختلف هم مسائل منطقه‌ای، هم موضوع هسته‌ای، هم بحث‌های اروپایی، بحث اوکراین، مسائل بین‌المللی و هم مسائلی که دوجانبه بین ما مطرح است، داشتیم.

وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه میان جمهوری اسلامی ایران و فرانسه اختلاف نظرات زیاد است؛ توضیح داد: ما در مسائل مختلفی اختلاف نظر داریم ولی در عین حال همواره با همدیگر گفت‌وگوهای سیاسی و مشورت داشتیم. در نیویورک هم در حاشیه مجمع عمومی امسال بحث‌های مفصلی در موضوع هسته‌ای بین دو طرف بود و اخیراً هم تماس تلفنی بین رؤسای جمهور دو کشور انجام شد.

عراقچی افزود: اختلاف نظرات ما زیاد است اما طبیعی است که گفت‌وگو یک امر لازم و بدیهی در روابط بین‌الملل است. اطلاع از مواضع یکدیگر و جلوگیری از سوءتفاهمات و اشتباه محاسبات همواره خیلی مهم بوده و از اهداف اصلی گفت‌وگوهاست.

وی درباره مهمترین محورهای مورد بحث در روابط دوجانبه توضیح داد: اخیراً بحث آزادی خانم اسفندیاری موضوعی مهم در رابطه ما بوده است که بحمدالله مراحل آخر را می‌گذراند. اشکالاتی در نحوه کار سفارت دو کشور و نیز موانعی وجود دارد که قرار شد برطرف شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به اینکه ما در موضوع هسته‌ای مفصل بحث کردیم، گفت: من توضیح دادم که چرا در حال حاضر یک مذاکره متوازن و منصفانه مقدور نیست، به خاطر رویکردی که در آمریکایی‌ها ما مشاهده می‌کنیم و اینکه جمهوری اسلامی همواره آماده مذاکره بوده و ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی طبیعی است که دیپلماسی و مذاکره قواعد خود را دارد و در صورتی می‌تواند انجام شده یا به موفقیت رسد که قواعد آن رعایت شود و مهم‌ترین قاعده مذاکره اجتناب از زیاده‌خواهی و از زورگویی است.

عراقچی افزود: بارها گفته شده که مذاکره با دیکته نوشتن، زمین تا آسمان فاصله دارد و زمانی که ما مطمئن شویم که امکان یک مذاکرات متوازن، منصفانه برای رسیدن به یک نتیجه با منافع متقابل مقدور است، طبیعی است که ما مدنظر قرار خواهیم داد. در این رابطه البته با اروپایی‌ها ما همیشه گفتگو داشتیم. این گفتگو فراز و نشیب‌هایی داشته، الان هم در شرایط خوبی نیست ولی به هر حال گفت‌وگو با اروپا همیشه در دستور کار ما بوده است.

وی با بیان اینکه در مورد مسائل منطقه‌ای از جمله بحث لبنان، فلسطین و غزه به صورت مفصل صحبت کرده و مواضع همدیگر را شنیدیم، توضیح داد: مهم این است که منطقه تحمل تنش‌ها و درگیری بیشتر را ندارد و عامل اصلی این تنش‌ها و درگیری‌ها رژیم صهیونیستی است که متأسفانه یک مصونیت غیرقابل‌قبولی به آن از طرف آمریکا و کشورهای غربی داده شده است که هر کاری بخواهد انجام دهد و آن‌ها در مجامع بین‌المللی از هر اقدامی علیه رژیم صهیونیستی جلوگیری کنند؛ این موارد بحث‌هایی بود که ما داشتیم. طبیعی است که در مسائل متعددی اختلاف نظر داریم، ولی گفت‌وگو را هیچ وقت رها نکردیم.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481