پارسوماش خبر : مراسم اختتامیه کارگاه آموزش مداحی با حضور ۱۰۰ نفر از مداحان و شاعران آیینی مسجدسلیمان و اندیکا برگزار گردید. به گزارش پایگاه خبری پارسوماش خبر با حضور یکصد نفر از مداحان خواهر و برادر شهرستان های مسجدسلیمان و اندیکا مراسم اختتامیه این کارگاه آموزشی برگزار گردید.
در این محفل معنوی گواهی پایان دوره ۳ روزه کارگاه مداحی به شرکت کنندگان اهداء گردید و تعدادی از مداحان نوجوان به مدیحه سرایی و شعر خوانی پرداختند.
روزبه بهداروند مسئول کانون مداحان و شاعران آیینی سازمان تبلیغات اسلامی مسجدسلیمان در ابتدای این مراسم با تشریح فعالیت های کانون مداحان و شاعران آیینی ،آموزش مداحان و برگزاری دوره های آموزشی را از مهمترین فعالیت های تکلیفی این کانون دانست و بر ادامه این روند تاکید کرد.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام علی قندعلی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ضمن تقدیر از کانون مداحان و شورای هیئات مذهبی، مردمی بودن این مجموعه ها را مهم ترین شاخصه ی آنان دانست و نقش مداحان را در تبیین معارف اسلام ناب با بهره گیری از اشعار مناسب با گویش زبان فاخر و شیرین بختیاری، انس با قرآن و نهج البلاغه و تخلق هر چه بیشتر به اخلاق اسلامی را از ضرورت های مداحی در دستگاه اهل بیت (ع) برشمرد.
در ادامه این محفل معنوی حجت الاسلام موسوی امام جمعه مسجدسلیمان ضمن تقدیر از زحمات کانون مداحان و شاعران آیینی و مجموعه های مردم نهاد سازمان تبلیغات اسلامی مسجدسلیمان، برگزاری این دوره های آموزشی و کسب مهارت های لازم در مداحی را بسیار ضروری دانست و با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در جلسه با مداحان نقش مداحان و رسالت تبیینی آن ها را مهم و قابل توجه دانست.
وی بر استمرار حمایت از مجموعه کانون مداحان در برگزاری کارگاه ها و نشست های آموزشی تاکید کرد و خواستار ادامه این روند شد.
گفتنی است در پایان این مراسم گواهی پایان دوره به شرکت کنندگان اهداء گردید.


