Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
ابوترابی فرد: انبیا الهی آمده‌اند تا انسان را بر بام دانش بنشانند - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 9694
  • 10 بهمن 1404 - 12:52
  • 10 بازدید
  • ارسال توسط :
ابوترابی فرد: انبیا الهی آمده‌اند تا انسان را بر بام دانش بنشانند

ابوترابی فرد: انبیا الهی آمده‌اند تا انسان را بر بام دانش بنشانند

امام جمعه موقت تهران گفت: انبیا الهی آمده‌اند تا انسان را بر بام دانش بنشانند و در سایه دانش او را به یک پدیده مقتدر تبدیل کنند.

به گزارش پارسوماش خبر ، حجت‌الاسلام سید محمدحسن ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های پیش از نماز جمعه امروز تهران که در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: شما خواهران و برادران بزرگوار، ملت عزیز خویشتن را به آراستگی تقوا و ادب در محضر ذات اقدس احدیت توصیه می‌کنم.

یکی از مقوله‌های مهم که در ادبیات دینی و قرآن کریم به آن پرداخته شده است، مقوله حیات، زندگی و هستی است؛ می‌توان گفت که فلسفه بعثت انبیا الهی آن است که جامعه انسانی در سطح عالی‌ترین مراتب حیات قرار گیرد.

وی ادامه داد: جامعه انسانی به ذات اقدس احدیت که هستی مطلق است، نزدیک بشود. ذات اقدسی که هستی مطلق و بی‌نهایت است. هستی را با دو ویژگی می‌شناسیم؛ علم و قدرت. حیات مبدا علم و قدرت است.

امام جمعه موقت تهران پدیده دارای حیات را از مرتبه‌ای دانش و قدرت دانست و گفت: به هر میزان که بر مراتب علم، عقلانیت و قدرت افزوده شود، آن پدیده در مرتبه بالاتر و برتری از حیات قرار دارد. لذا انبیا الهی آمده‌اند تا انسان را بر بام دانش بنشانند و در سایه دانش او را به یک پدیده مقتدر تبدیل کنند؛ انسانی که عالمانه می‌اندیشد و عالمانه قدم برمی‌دارد.

حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در بخشی از سخنان خود در خطبه‌های پیش از نماز جمعه تهران گفت: انسان به هر میزان که در حیات عقلانی و علمی رشد کند و به دانش و علم تعهد داشته باشد، به خدای متعال نزدیک‌تر است؛ انسانی که به خدای سبحان نزدیک است قطعاً در مرتبه برتری از علم و قدرت قرار دارد. انبیا الهی و اولیا مکرم حق در عالی‌ترین قلل حیات عقلانی و علمی و قدرت نشسته‌اند.

وی افزود: انسان عالم و عاقل آنچه اراده می‌کند محقق می‌گردد و اراده او اراده خداوند می‌شود، اما چه کسانی در مدرسه انبیا حضور پیدا می‌کنند؟ قرآن می‌فرماید کسانی در این مدرسه حاضر می‌شوند که از مرتبه‌ای از حیات بهره‌مند هستند. قطعاً چنین انسانی دعوت پیامبر اکرم را اجابت می‌کند. از حیات نباتی به حیات انسانی دست یافته است و این آغاز حرکت است.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: انسانی که در مدرسه پیامبر اکرم حاضر شد به مرتبه برتر حیات یعنی ایمان آراسته می‌گردد و در سایه اطاعت از خدا و پیامبر به عالی‌ترین مرتبه حیات دست پیدا می‌کند. فعل، سخن و حرکت او فعل الله می‌شود. وجود پیامبر اکرم نماد ولایت تکوینی و ولایت تشریعی حق است.

حجت الاسلام ابوترابی فرد نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مثالی برای انسان‌های الهی خواند و گفت: سبز پوشانی که قدرت خدا را به رخ جهان کشیده‌اند، ثمره حسن فعلی و حسن فاعلی هستند، مردانی که عمل صالح برآمده از ایمان را به نمایش گذاشتند، شخصیت‌های وارسته‌ای که قدرت استکباری امریکا و مزدور منطقه‌ای او را به هیچ و بی‌ارزش تفسیر کردند.

وی تصمیم اتحادیه اروپا را رنگ باخته توصیف کرد و ادامه داد: اتحادیه اروپا با تصمیم رنگ باخته خود و تروریستی خواندن سپاهیان سلحشوری که پُرافتخارترین نیروی مسلح منطقه هستند، اقدامی غیرمنطقی و تحریک آمیز و در راستای اطاعت از سیاست‌های سلطه‌گرانه واشنگتن و تل آویو ارزیابی می‌شود.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481