Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
تحویل سکه های پیش فروش شده به صورت فیزیکی/ابلاغ تسهیلات ۶.۵ میلیارد ریالی قانون مسکن - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 3310
  • 04 اسفند 1403 - 13:09
  • 320 بازدید
  • ارسال توسط :

تحویل سکه های پیش فروش شده به صورت فیزیکی/ابلاغ تسهیلات ۶.۵ میلیارد ریالی قانون مسکن

تهران- پارسوماش خبر- با توجه به استقبال متقاضیانی که امکان شرکت در مرحله اول را نیافتند و با هدف پاسخگویی به نیازهای مردم و مدیریت بازار، دومین مرحله پیش فروش سکه از روز چهارشنبه  ۸ اسفند ماه سال جاری آغاز می شود.

به گزارش پارسوماش خبر از روابط عمومی بانک مرکزی، در این مرحله نیز هر ایرانی بالای ۱۸ سال تمام شمسی می‌تواند حداکثر ۶ قطعه سکه بهار آزادی به‌صورت یک قطعه تمام سکه، ۲ قطعه نیم‌سکه و ۳ قطعه ربع‌سکه از طریق سامانه حراج سکه مرکز مبادله ایران به آدرس اینترنتی market.ice.ir پیش‌خرید کند.

ضمناً متقاضیانی که در مرحله اول پیش فروش موفق به خرید سکه های پیش فروشی شده اند نیز می توانند در این مرحله شرکت کنند.

براین اساس و در این مرحله سکه های پیش فروش شده با دو تاریخ سررسید ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ و ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ به متقاضیان محترم عرضه می شود. متقاضیان خرید سکه با زمان تحویل ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ می توانند از ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه ۸ اسفندماه لغایت ساعت ۱۱ روز پنجشنبه ۹ اسفندماه اقدام به واریز وجه کرده و از ساعت ۱۲ الی ۱۵ روز پنجشنبه ۹ اسفندماه طبق زمان بندی زیر اقدام به ثبت سفارش و تایید نهایی کنند.

تحویل سکه های پیش فروش شده به متقاضیان به صورت فیزیکی در زمان سررسید

همچنین دومین سررسید و زمان تحویل این مرحله از پیش فروش، ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ خواهد بود. متقاضیان این مرحله می توانند از ساعت ۸ صبح روز شنبه ۱۱ اسفندماه الی ساعت ۱۱ روز یکشنبه ۱۲ اسفندماه اقدام به واریز وجه کرده و از ساعت ۱۲ الی ۱۵ روز یکشنبه طبق جدول زیر مراحل ثبت سفارش را انجام دهند.

تحویل سکه های پیش فروش شده به متقاضیان به صورت فیزیکی در زمان سررسید

گفتنی است، سامانه حراج سکه مرکز مبادله ایران به آدرس اینترنتی market.ice.ir، جهت ثبت نام و احراز هویت کسانی که قبلا در این سامانه ثبت نام نکرده اند، فعال است. متقاضیانی که قبلا در حراج های سکه و پیش فروش سکه مرکز مبادله ثبت نام نموده اند، نیازی به ثبت نام مجدد ندارند؛ ولی متقاضیان جدید لازم است ثبت نام و احراز هویت خود را انجام داده و در روزهای تعیین شده برای ثبت سفارش مراجعه کنند.

از متقاضیان درخواست می شود، ثبت نام خود را به روزهای پیش فروش موکول نکنند و در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به ثبت نام و احراز هویت اقدام کرده و در روزهای مشخص شده، واریز وجه و ثبت سفارش را بر اساس قیمت هایی که اعلام خواهد شد، انجام دهند.

خاطرنشان می شود، بزودی آگهی دومین مرحله پیش فروش سکه های مرکز مبادله ایران و قیمت های تعیین شده از طریق تارنمای مرکز مبادله ایران به نشانی www.ice.ir و سامانه سکه این مرکز به نشانی market.ice.ir منتشر خواهد شد.

مجدداً تأکید می شود بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران متعهد است سکه های پیش فروش شده را در زمان سررسید به صورت فیزیکی تحویل متقاضیان دهد.

ابلاغ سقف فردی تسهیلات ۶.۵ میلیارد ریالی قانون جهش تولید مسکن به شبکه بانکی

همچنین بانک مرکزی اعلام کرد که افزایش سقف فردی تسهیلات نهضت ملی مسکن به مبلغ ۵‌‏/۶ میلیاردریال (۶۵۰ میلیون تومان) جهت ساخت پروژه‌های حمایتی مسکن که زمین آن از سوی وزارت راه و شهرسازی تأمین و به متقاضیان عرضه می‌شود، به شبکه بانکی ابلاغ شد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481