• شناسه : 3441
  • 09 اسفند 1403 - 13:09
  • 53 بازدید
  • ارسال توسط :
استیضاح وزیر اقتصاد شرایط موجود اقتصادی را تغییر نمی دهد/ بخش خصوصی متضرر می شود 

استیضاح وزیر اقتصاد شرایط موجود اقتصادی را تغییر نمی دهد/ بخش خصوصی متضرر می شود 

تهران- پارسوماش خبر- رئیس خانه معدن ایران گفت: با نگاه سیاسی و گروهی، استیضاح وزیر اقتصاد شرایط موجود اقتصادی را تغییر نمی دهد بلکه به ضرر بخش تولید می شود. 

محمدرضا بهرامن در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی پارسوماش خبر در خصوص استیضاح وزیر اقتصاد اظهار داشت: مردم اکنون شرایط سخت اقتصادی را حس می کنند که به خاطر عوامل مختلف شرایط تحریمی و سایر موارد است اما نارضایتی مردم با یک تغییر در یک وزارتخانه از بین نمی رود.

وی افزود: برای بهبود شرایط اقتصادی و ایجاد گشایش نیاز به نسخه جدید برنامه های راهبردی و همگرایی دولت و مجلس است نه اینکه وزیری را استیضاح کنند.

رئیس خانه معدن ایران ادامه داد: برای برون رفت از مسایل اقتصادی باید از ظرفیت اقتصاددانان و نظریه های کارشناسی بر اساس استراتژی جامعه بهترین استفاده را کرد.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی شکننده اقتصاد، استیضاح وزیر به بخش تولید آسیب می زند گفت: استیضاح منجر به تعلل برنامه ها و سیاست های کلان در وزارتخانه اقتصاد می شود.

بهرامن عنوان کرد: اگر مشکلی در اجرای برنامه ها و سیاست های وزارت اقتصاد وجود دارد باید تذکر داده شود تا شرایط اقتصادی بر روی ریل اصلی اقتصاد قرار گیرد.

رئیس خانه معدن ایران بیان داشت: دولت تازه بر سر کار آمده است باید فرصت داده شود و با اجماع نظر کارشناسی و همگرایی مسایل بخش خصوصی حل و فصل شود.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.