Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ol-scrapes domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه redux-framework زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpTab از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_tab( $opt_name, $tab ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131

Deprecated: تابع Redux::setHelpSidebar از نگارش Redux 4.3 منسوخ شده است! به جای آن از Redux::set_help_sidebar( $opt_name, $content ) استفاده نمایید. in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 6131
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور نسبت به خسارات جبران ناپذیر هوش مصنوعی هشدار داد - پارسوماش خبر | پارسوماش خبر

  • شناسه : 5134
  • 08 خرداد 1404 - 1:09
  • 341 بازدید
  • ارسال توسط :
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور نسبت به خسارات جبران ناپذیر هوش مصنوعی هشدار داد

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور نسبت به خسارات جبران ناپذیر هوش مصنوعی هشدار داد

مشهد- پارسوماش خبر- دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: اگر مدیریت فرهنگی تحولات هوش مصنوعی جدی گرفته نشود، پیامدهای جبران‌ناپذیری در انتظار ماست.

به گزارش پارسوماش خبر ، سید محمد امین آقا میری چهارشنبه شب در همایش بین المللی امام رضا (ع) و علوم روز در دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) مشهد افزود: جامعه امروز با چالش‌هایی در حوزه دسترسی به اطلاعات و شکل‌گیری کلونی‌های فکری مواجه است که در آینده نیز با گسترش هوش مصنوعی، این وضعیت پیچیده‌تر خواهد شد.

وی افزود: با این وضعیت، بخشی از مردم ممکن است نسبت به بسیاری از تحولات و رویدادها بی‌اطلاع باشند، نه به این دلیل که اطلاعات به آنها نمی‌رسد، بلکه به این علت که اساسا محتوای موردنظر وارد دایره ارتباطی آنان نمی‌شود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: در آینده‌ای نزدیک، تعاملات انسانی ممکن است به‌ جای خوشه‌های اجتماعی، به تعامل فردی با دستیارهای هوشمند شخصی تبدیل شود.

آقامیری افزود: در چنین شرایطی، هر فرد با یک هوش مصنوعی که شناخت عمیق‌تری نسبت به خود او دارد، ارتباط برقرار می‌کند. این دستیار می‌تواند حتی بیش از خانواده، از علایق، دغدغه‌ها و نیازهای فرد مطلع باشد.

وی تصریح کرد: این تحولات در برخی جوامع پیشرفته، هم‌اکنون نیز در حال وقوع است و ما در آستانه ورود به دوره‌ای هستیم که فردگرایی مبتنی بر فناوری به شکل بی‌سابقه‌ای گسترش خواهد یافت و این روند اگر به درستی مدیریت نشود می‌تواند آسیب‌های جدی به بنیان‌های فرهنگی، اجتماعی و سبک زندگی ما وارد کند.

رییس شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: مدیریت این وضعیت فقط فنی نیست و نیاز به توجه به ابعاد روان‌شناسی، فرهنگی، اجتماعی و تربیتی دارد.

آقامیری افزود: لازم است درباره مرزهای حریم خصوصی در برابر هوش مصنوعی گفت‌وگو و سبک زندگی متناسب با زیست فناورانه جدید تمرین شود.

وی ادامه داد: شورای عالی فضای مجازی بر این باور است که کشور باید با تکیه بر مبانی و ارزش‌های بومی، نسخه‌هایی برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های فناوری‌های نوین تدوین کند.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/parsooma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5481